Wabbit – A aplicatie de socializare romaneasca

wabbit

Care este visul oricarui baiat timid atunci cand intalneste o fata frumoasa? Sa ii faca cineva cunostinta cu ea, fara sa o puna pe domnisoara pe fuga.

Problema este veche si parea fara solutie. Dar George Buhnici crede ca a gasit rezolvarea sub forma unei aplicatii de mobil, romaneasca.

Ideea acestei aplicatii este simpla. Dupa ce instalezi WABBIT, cauti in jurul tau oameni disponibili cu care sa vorbesti, care, la randul lor, au pe telefon aceasta aplicatie. Daca esti in metrou si vezi o fata draguta sau un baiat simpatic si vezi ca are smartphone, te gandesti ca poate are si Wabbit. Intri, cauti, iar daca e pe Wabbit ii dai mesaj si puteti comunica fara sa va cunoasteti personal. Aplicatia functioneaza doar pe o anumita distanta, care poate fi reglata, spun cei care au conceput WABBIT.

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

Sursa: stirileprotv.ro

Cautari recente:
    aplicatii socializare, Aplicaţii de socializare, aplicati de socializare, aplicatie socializare, aplicatie socializare romaneasca, aplicatii socializare android, aplicati socializare, aplicatii android socializare, aplicatie de socializare, aplicatii de socializare android, wabbit socealizare, cele mai bune aplicatii de socializare pe android, aplicati de socalizare, Ce aplicatii socializare android, top aplicatii socializare