Un nou update pentru “Povestile Copilariei”

In luna Ianuarie, un nou update va fi disponibil pentru aplicatia Povestile Copilariei. Acesta adauga  cateva functionalitati importante aplicatie, cum ar fi : Butonul de filtru ce permite o sortare mai usoara a povestilor, facand aplicatia mult mai accesibila. S-a adaugat si posibilitatea de a cauta dupa numele povestii astfel , oricine poate sa isi gaseasca imediat povestea dorita. Inca o functionalitate importanta este adaugarea butonului de a raporta o problema, astfel utilizatorii aplicatiei putand sa comunice mai usor cu dezvoltatorul in cazul in care intampina o problema sau au o sugestie. Atentie, continutul raportului trebuie sa aiba o descriere clara a problemei sau functionalitatii altfel va fi ignorat.

Cum o veste buna nu vine niciodata singura, ne-am decis ca odata cu acest update, din luna februarie, sa renuntam la orice suport oferit pentru aplicatia Cartea Fermecata si sa o retragem de pe Appstore.                     La aproape 3 ani de cand am lansat aplicatia, am decis ca este vremea sa rescriem forma prin care v-am adus bucuria copilarie si caldura povestilor de mult uitate, sub un nou nume, Povestile Copilariei fiind acum proiectul prioritar. Ne dam acum seama ca am pornit de la inceput pe un picior gresit si vrem sa facem tot ce ne sta in putinta sa va aducem cea mai buna experienta posibila sub o noua forma.

Povestile Copilariei, nu numai ca ocupa mult mai putin spatiu in iDevice-ul propriu dar este mult mai rapid, mai usor de folosit, ofera de 6 ori mai multe povesti si vine cu o interfata mult mai frumoasa si accesibilia.

Speram sa va bucurati de aceasta aplicatie asa cum v-ati bucurat de Cartea Fermecata, si acum in prag de sarbatori propun sa ciocnim un pahar in cinstea ei

Pana data viitoare , va lasam cu poze din noua aplicatie pe care o gasiti AICI

IMG_0673 IMG_0674

Cautari recente:
    pixworlds raspunsuri, Descarca soft nou adaugat, pixwords joc descarcare, povestile din taxi