Stii istorie!? – O noua aplicatie romaneasca gen trivia

stii istorie

Stii istorie este o aplicatie gen trivia care contine teste si intrebari de cultura generala din domeniul istoriei. Toate intrebarile au fost adunate manual, in urma parcurgerii unor materiale de specialitate, insa este posibil sa se fi strecurat si erori (va rugam sa ne trageti de maneca data dati de vreuna). Intrebarile acopera intreaga istorie a omenirii (antichitatea, evul mediu, istoria romaniei etc) si au un nivel de dificultate mediu. Exista doua tipuri diferite de teste: unul cu intrebari de istorie ce nu ar trebui sa se repete si un altul, tot cu intrebari de istorie, mereu in aceeasi ordine (ideal de jucat cu prietenii, fiecare incercand sa adune cat mai multe puncte si sa stabileasca un nou record).

Stii istorie:

– e gratuita

– se instaleaza direct pe cardul extern

– este 100% in romana

– nu ocupa mult spatiu

– cuprinde doua tipuri de teste

– are peste 500 de intrebari diferite

Aceasta aplicatie contine reclame (de care puteti scapa trecand la varianta pro). Daca aveti orice fel de sugestii, intrebari ori nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati. Distractie placuta!

The app was not found in the store. :-(

The app was not found in the store. :-(

Cautari recente:
    aplicatie istorie, istoria romaniei aplicatie, aplicatia istoria românilor, trivia istoria romaniei, sti istorie aplicatie, istorie aplicatie, aplictii istorie, Aplicatii Teste cultura generala, aplicatii istorie, aplicatie pentru istorie, aplicatie istorie teste, trivia istorie