Sneak Peek – Final Defense Line Comments

Pentru ca tot vorbeam intr-un post precedent de Sneak Peek-uri, avem placerea de va face cunoscut unul din proiectele ©MadEyesEntertainment ce a fost tinut secret pana acum. Este vorba despre un joc 3D numit Final Defense Line pe IOS.

Jocul este un arcade single level, iar povestea din spatele lui duce spre un s.f. Apocaliptic. Personajul principal este nevoit sa apere ultimul oras de pe pamant folosind tehnologia ramasa in urma devastarii pamantului de catre forme de viata extraterestre. Pe tot parcursul jocului, el este aflat intr-o turela pe care o poate dezvolta in functie de punctele pe care le castiga in decursul jocului. Scopul este simplu, rezista cat poti de mult impotriva valurilor de extraterestri ce se indreapta nimicitor spre ultima linie de aparare.

Folosind ultima tehnologie a celor de la Epic Games, motorul grafic Unreal face posibila portarea jocului pe iPhone si iPod, urmand ca ulterior dezvoltatorul sa ofere suport si pentru iPad.

Printre mai multe feature-uri pe care ©MadEyesEntertaiment le ofera, se numara :

– Posibilitatea de a schimba camera,

– PowerUps si Special Items

– Multe multe altele.

As vrea sa pun accent pe un Feature dragut pe care il ofera acest joc, si anume cel de Detail Mode. Pentru a face disponibil jocul pe cat mai multe dispozitive, si pentru o optimizare cat mai buna, dezvoltatorul a ales sa imparta structura de detalii in 3 parti.

Low – iPhone 4

Medium – iPhone 4S

High – iPhone 5

 

Momentan nu se stie o data sigura pentru release-ul jocului, dar ©MadEyesEntertainment promite ca pana in vara sa avem o versiune finala pe AppStore.

Atat pe moment, va lasam sa va bucurati de cateva imagini din jocul ce o vina pe iDevice-ul vostru, dar ATENTIE  jocul este inca in stadiul Beta de dezvoltare, jocul nefiind in stadiul sau final.

Enjoy.


IMG_2937
IMG_2941
IMG_2942
IMG_2943

Comments

  1. […] multe detalii puteti gasi AICI sau pe blogul official al […]