S-a lansat aplicatia care se vrea a fi ghidul tau in materie de pronosticuri sportive

poza

Ponturi Pariuri este o aplicatie cu predictii sportive, care sunt oferite gratuit pariorilor care cauta meciul zilei, biletul zilei sau pronosticuri de la sporturi precum fotbal, tenis sau basket.

Ponturi si pronosticuri pariuri, cote atent selectionate pentru un rezultat castigator.

Ponturile de pariuri sunt publicate in aplicatie cu 24-48 ore inainte de inceperea evenimentelor, venind in sprijinul oricarui parior de a verifica predictile oferite oferind si rezultatele stabilite.

Cotele meciurilor sunt preluate de la diferite agentii Bet365, bet-at-home, betclick sau unibet.

Aplicatia este intr-o continua dezvoltare iar sugestiile sunt binevenite.

Intra in comunitatea Google+ pentru a castiga unitati gratis: https://plus.google.com/communities/117902276634916713598

Intra in comunitatea Facebook pentru a castiga unitati: https://www.facebook.com/sportpredictionsapp

odd – reprezinta cota la care se recomanda sa se puna pariul (sau mai mare).
stake – reprezinta miza calculata procentual din soldul contului de pariuri, care se va risca pe eveniment. Soldul contului se calculeaza ca suma investita deja in pariuri care nu s-au terminat + suma care este disponibila imediat si care nu e investita in nimic.

handicap –

de ex: jucator 1 vs jucator 2 pick 2 (+7.5)
Pariul este castigator daca la sfarsitul jocului jucatorul 1 nu il bate pe jucatorul 2 la o diferenta mai mare de 7 gameuri(se scad numarul de gameuri castigate de cei doi juatori la sfarsitul jocului).

de ex: jucator 1 vs jucator 2 pick 2 (-7.5)
Pariul este castigator daca la sfarsitul jocului jucatorul 2 il bate pe jucatorul 1 la o diferenta mai mare de 7 gameuri(se scad numarul de gameuri castigate de cei doi jucatori la sfarsitul jocului).

Ponturi Pariuri
Ponturi Pariuri
Developer: hutapplications
Price: Free

The app was not found in the store. :-(

Cautari recente:
    aplicatii pariuri sportive, aplicatie pariuri sportive, aplicatii pentru pariuri sportive, aplicatii pariuri, aplicatii pariuri sportive android, aplicatie ponturi pariuri, program pariuri sportive sigure, aplicatie superbet, aplicatie pariuri, cea mai buna aplicatie de pariuri, program de predictii sportive, aplicatii ponturi pariuri, aplicati pariuri sportive, aplicati pronosticuri de fotbal, aplicati fotbal