“Raspunde la intrebare” – Un nou joc de cultura generala

raspunde la intrebare
Ca in orice joc de cultura generala trebuie sa raspunzi la cat mai multe intrebari pentru a aduna puncte.Intrebarile sunt grupate dupa dificultate. Pentru fiecare intrebare ai la dispozitie patru variante de raspuns. La inceput vei primi intrebari usoare, insa dupa ce vei aduna suficiente puncte poti sa deblochezi inca doua nivele de dificultate: mediu si greu.
Raspunde corect la cat mai multe intrebari consecutive si la fiecare 5 raspunsuri corecte vei primi un bonus.
Ai la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la intrebare.Daca raspunsul dat este unul gresit sau a expirat timpul, jocul se termina si vei pierde din puncte – nu toate stai linistit ;) .
Nu stii raspunsul?
Nu te panica … se poate sa gasesti o solutie … o diferenta fata de alte jocuri de trivia este ca poti sa folosesti 2 indicii la fiecare intrebare – daca ai destule puncte :). Aveti grija insa, costul va creste cu fiecare indiciu utilizat. Costul unui indiciu este afisat in cerculetul rosu.
Inca ai nevoie de ajutor?
Atunci poti sa ghicesti raspunsul corect sau sa ridici steagul alb si sa te retragi. Vei pierde doar 1 punct daca alegi sa te retragi.
Stii sau nu raspunul, important este sa alegi un raspuns sau sa te retragi – nu lasa timpul sa te bata.
O sa actualizam baza de date cu intrebari periodic.
Urmariti-ne pe facebook la https://www.facebook.com/BogdanIceDevelop pentru a vedea noutati, pentru a propune noi intrebari sau pentru a propune functionalitati ce doriti sa fie implementate.
Daca aveti intrebari sau probleme va stam la dispozitie la bogdanice.contact@gmail.com .

Raspunde la intrebare
Raspunde la intrebare
Developer: Bogdan ICE
Price: Free
Cautari recente:
    răspunde la intrebare, raspunde la intrebari, raspunde la intrebare download, raspunde la intrebare joc, download raspunde la intrebare, Jocul raspunde la intrebare, raspunde joc, raspunde la intrebari joc, joc raspunde, jocuri de cultura generala download, Joc raspunde la intrebare, download raspunde la intrebari, joc raspunde la intrebari, download jocuri de cultura generala, jocul raspunde la intrebari