Radio Guerrilla si-a incetat emisia pe FM, dar poate fi ascultat pe aplicatiile din App Store sau Google Play

radio guerilla
Postul Radio Guerrilla si-a oprit emisia „on air” in seara de 23 septembrie 2013. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a postului de radio.

„În doar 2 ore închidem prăvălia în FM. Sperăm, doar temporar (…). Ce va putem garanta e, însă, că programele vor continua. Iar în a doua jumătate a lunii octombrie, deja ne pregătim să ne prezentăm NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUă licențele de emisie retrase joia trecuta”, spune anunțul postului.

Postul va putea fi ascultat în continuare online, pe radioguerrilla.ro/live și prin aplicația live de pe pagina de Facebook a postului – www.facebook.com/radio.guerrilla, dar și prin aplicația IOS și Android.

Pe 19 septembrie, postul Radio Guerrilla a rămas fără licențe audiovizuale deoarece majoritatea membrilor CNA au considerat că Realitatea Media intenționează să le vândă, fapt interzis de lege, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

CNA a reclamat faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licențelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituția să fie înștiițată.

Sursa: paginademedia.ro

Guerrilla
Guerrilla
Developer: Stefan Filip
Price: Free
Radio Guerrilla
Radio Guerrilla
Developer: Rares Barbantan
Price: Free
Cautari recente:
    drpciv app Windows phone, aplicatie radio guerrilla android, aplicatie radio guerrilla android apk, gold fm android app, guerrilla fm pe telfon, radio gold fm android app, radio guerrilla app android