Quindo lansează prima platformă exclusiv mobilă ce permite utilizatorilor să pună întrebări și să primească cele mai bune răspunsuri din partea unor persoane cu aceleași interese

quindo

Quindo este o rețea socială on-the-go cu o viziune complet nouă, care permite utilizatorilor săi să posteze întrebări și răspunsuri scurte și să dobândească cunoștințe noi.

Quindo promite o combinație între o rețea socială de ultimă generație și împingerea cunoașterii către noi limite. Aplicația, creată exclusiv pentru platforme mobile, combină o interfață intuitivă cu metode de postare sofisticate care încurajează utilizatorii să pună întrebări și să dea răspunsuri. Quindo își încurajează utilizatorii să participe la conversație și îi răsplătește pentru cunoștințe.

Aplicația este disponibilă gratis în AppStore, o variantă pentru Android urmând să fie lansată în viitorul apropiat.

Despre Quindo: Quindo este un startup suedez, cu o echipă internațională reprezentat la București de Cristian Hurhui, chief design officer la Quindo. În România a fost dezvoltată identitatea și interfața aplicației.

“Aspirația noastră a fost să facem din Quido aplicația activă perfectă pentru utilizatorii de telefoane mobile. Va fi simplu și rapid să pună întrebări, să primească răspunsuri și să exploreze noi informații. Sloganul nostru este “Îmbrățișează-ți curiozitatea” și am muncit din greu pentru a face din el o realitate, permițându-le utilizatorilor noștri să-și îmbrățișeze curiozitatea în cel mai ușor și plăcut mod. Vom continua în mod activ să facem cât mai accesibilă căutarea și împărtășirea informațiilor de către utilizatori.” Damon Amoui, CEO și fondator Quindo.

Despre Cristian Hurhui: Cristian Hurhui este unul dintre primii dezvoltatori de aplicații mobile din România, având o experiență de peste cinci ani de lucru cu platforma iOS. Aplicațiile produse de acesta de-a lungul timpului au câștigat premii, au fost promovate de Apple în AppStore și au ajuns în vârful topului de descărcări.

“Când ai o întrebare urgentă și nu ai pe cine să întrebi sau nimeni nu-ți poate răspunde, folosești Quindo care te pune în legătură cu o întreagă comunitate ce te poate ajuta. Pentru ca este o platformă on-the-go, usurința prin care utilizatorii postează și au acces la informații au fost principalele valori în jurul cărora am construit această aplicație” completează Cristian Hurhui.

Video introductiv: https://vimeo.com/80577011
Pagină Facebook : https://www.facebook.com/quindoapp

The app was not found in the store. :-(
Cautari recente:
    jocuri cu roboti fartravel