Verifica pretul carburantilor din Romania pe telefon/tableta

preturi carburanti

Tinand cont de cerintele voastre aplicatia Peco revine in forta cu o interfata noua aducand cu ea foarte multe inbunatatiri si noutati de care saperam si fiti incantati.

Acum aveti posiblitatea de a va crea un cont de utilizator, si astfel veti putea adauga pe langa datele existente, orase si benzinarii noi, sa actualizati preturile carburantilor, dar si a serviciilor oferite de benzinarii.
Cu cat contribuiti mai mult la dezvoltarea bazei de date, aplicatia va fideliza utilizatorul cu puncte si astfel veti putea castiga premii speciale.

Un alt plus in versiunea LITE, este localizalizarea prin gps a benzinariilor, astfel indrumati de sistemul de navigatie puteti ajunge la statia de alimentare cu cel mai mic pret.

In versiunea gratuita nu aveti posibilitatea sa tineti un istoric propriu al alimentarilor si nu aveti acces la meniul de informatii utile, de-asemena in aceasta versiune exista si un spatiu publicitar.

Daca doriti sa beneficiati de versiunea completa, cumparati dezvoltatorului o cafea achizitionand aplicatia ;)

Aplicatia Peco e menita sa vina in sprijinul soferilor oferindu-le posibilitatea de a fi mereu informati cu privire la preturile carburantilor pentru a alege mereu cel mai mic pret.

Pagina oficiala Facebook: https://www.facebook.com/PecoPreturiCarburanti

——
Observatii:
– Dupa ce adaugati un oras nou, mai intai acesta va trece printr-un filtru de verifcare (aprobare in maxim 4 ore)
– Green Peco – reprezinta statia de alimentare electrica
– La statiile de alimentare cu pompa electrica B95 este pretul / 100 Km
– Pentru bug-uri, frustrari, dezvoltare, etc.. trimiteti un email pe adresa support@unserver.ro , multumesc !

The app was not found in the store. :-(
The app was not found in the store. :-(

Cautari recente:
    peco pro apk, peco pro apk download, Castiga la alimentare telefon tableta peco, tablete in peco, tableta peco, tableta la peco, pretul carburantilor azi in suceava, oferta peco tableta, Download peco pro apk, Tablete la peco