O noua aplicatie de Stiri & Bloguri pe Google Play

Stiri & Bloguri

Aplicația Știri & Bloguri îți oferă porția de informație direct pe telefonul tău cu Android fără a mai fi deranjat de publicitate, popup-uri și liste interminabile de link-uri. Citește cele mai noi știri din ziarele și revistele Românești (Realitatea.net, Jurnalul, Antena 3, Mediafax, Revista Capital) sau adaugă feed-uri din blogurile tale preferate.

Algoritmul de procesare a paginilor care este implementat în aceasta aplicație elimina cu succes în 90% din cazuri popup-urile, reclamele, zonele colorate, meniurile lăsând textul articolului cât mai curat pentru ca utilizatorul sa se bucure în voie de conținutul paginii.

– Salvare feed-uri RSS/ATOM de la orice site sau blog
– Feed-urile odată sincronizate sunt salvate pentru o citire ulterioara offline
– Salvare articole – descărcare conținut complet al paginii (nu doar al textului feed-ului) care se salvează pentru citire offline.
– Știri de la marile redacții/televiziuni Românești
– Optimizata atât pentru Smartphone-uri cât și pentru tablete

Aplicația este în stadiu BETA. Este posibil sa mai apară erori. Îmi cer scuze pentru acest lucru. Apreciez orice sugestie sau eroare raportata. (folosiți email-ul)

Pagina de Google+ a aplicatiei este: https://plus.google.com/110975892896135317995/ urmariti pasii de dezvoltare a aplicatiei aici, trimite feedback-ul tau. Sugestiile sunt binevenite !

24 Știri
24 Știri
Developer: Mihai Nisipeanu
Price: Free
Cautari recente:
    google play tvr1