Netopia MasterCard mobilPay Romania

mobilpay

MasterCard Mobile este o aplicaţie mobilă cu ajutorul căreia poţi efectua plăţi intr-un mod foarte simplu si rapid. Pentru a o utiliza trebuie să te inregistrezi in ecranul următor. Pentru a putea efectua plăţi cu MasterCard Mobile trebuie să iţi introduci datele cardului tău MasterCard in meniul Personal.

Deţinătorii unui card MasterCard şi a unui smartphone pe iOS şi Android au de astăzi la dispoziţie aplicaţia mobilPay Mastercard Mobile, care le permite plata facturilor Orange şi reîncărcarea cartelelor preplătite ale principalilor operatori de telefonie mobilă, au anunţat astăzi reprezentanţii MasterCard.

Realizată de Netopia, noua facilitate este prima “aplicaţie de plăţi mobile remote din România, cu ajutorul căreia clienţii posesori de carduri MasterCard pot plăti cu telefonul pentru produse şi servicii prezentate de comercianţii parteneri”, a spus Gabriel Ghiţă, business development manager, MasterCard Europe.

După ce descarcă aplicaţia, utilizatorii rtebuie să se înregistreze, competând câteva date personale: nume, prenume, adresă de e-mail şi număr de telefon. Accesul în aplicaţie este securizat printr-un cod mPIN (mobile PIN) format din 6 cifre, definit iniţial de utilizator şi solicitat de fiecare dată când acesta deschide aplicaţia.

Clienţii pot face plăţi în mobilPay MasterCard Mobile cu orice card MasterCard, iar înregistrarea cardurilor este necesară o singură dată.

Potrivit lui Gabriel Ghiţă, în prezent există 2,5 de milioane de smartphone-uri în circulaţie.

Acesta a mai spus că aplicaţia nu se va extinde deocamdată şi către comercianţii tradiţionali şi către plăţi contactless, deoarece reţeaua de acceptare contactless este destul de redusă, existând doar 4.000 de terminale pay pass în România.

“E greu să convingi omul să nu scoată cash şi să scoată mobilul, pentru plată”, a spus la rândul său Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

via EVZ.ro

QR Code generator
Get it on Google Play

Cautari recente:
    curs valutar plus apk, aplicatiei mobilpay mastercard mobile apk, master card mobile romania apk downoad