Mercador.ro si-a lansat aplicatia pentru dispozitive cu Android si iOS

mercador mobile

Te invitam sa te bucuri de o navigare usoara pe telefon sau tableta prin aplicatia mobila Mercador.ro, disponibila acum pentru Android. Anunturile sunt la indemana ta!

Functionalitati:
– Postezi anunt direct din aplicatie
Este usor si rapid. Faci o poza cu telefonul sau tableta la produsul respectiv si postezi anuntul in cateva secunde. Anuntul va putea fi administrat atat prin aplicatie, cat si de pe site.

– Cauti anunturi
Se pot cauta anunturile in acelasi fel ca si pe site, in functie de categorie, subcategorie, locatie, cautare avansata prin filtre sau cuvinte cheie.

– Esti informat prin notificari
Primesti notificari pentru mesajele primite de la cumparatori sau vanzatori, in cazul in care s-a initiat o discutie, chiar daca aplicatia nu este activa.
Widget: ai posibilitatea sa-ti descarci pe dispozitivul mobil un widget, prin care ai acces usor la mesajele noi si la anunturile salvate.

– Share-uiesti pe alte canale
Ai posibilitatea de a distribui anunturile pe Facebook, Twitter, Mail , SMS s.a.
Instaleaza aplicatia de Android si vezi ce usor functioneaza.

OLX.ro - Anunturi gratuite
OLX.ro - Anunturi gratuite
Developer: OLX Group
Price: Free

OLX.ro
OLX.ro
Developer: Grupa OLX
Price: Free

Cautari recente:
    mercador, mercador apk, mercador android, olx ro apk, download mercador apk, olx apk romania, mercador apk download, www mercador ro, download olx ro, download mercador, olx ro apk download, olx romania apk, mercador pentru android, descarca olx, descarca mercador ro