Magazoo – Magazine langa tine

magazoo

Cauti un magazin deschis in apropiere de casa sau locul de munca?

Cu aplicatia “Magazoo – Magazine langa tine”, vei gasi cel mai apropiat magazin si vei sti daca poti face plata cu cardul si daca are program non-stop.

CUM FUNCTIONEAZA “Magazoo – Magazine langa tine”?

Este atat de simplu!

Pornesti aplicatia, esti localizat prin satelit si pe ecran iti apare lista cu magazinele cele mai apropiate. Alege de pe harta magazinul preferat, iar aplicatia iti arata drumul spre market, precum si durata acestuia.
In fiecare zi adaugam magazine pentru tine, descoperind “comorile” ascunse printre blocuri si pe stradute laturalnice, pentru ca tu sa ai mai mult timp liber.

De cate ori ti s-a intamplat sa ai nevoie de ceva si nu ai gasit magazinele deschise?
Sau cand nu ai bani la tine si cauti un minimarket unde sa poti plati cu cardul?
Sau noaptea tarziu, cand vrei sa cumperi de-ale gurii si nu e nici un magazin non-stop in apropiere?
Dar cand te duci la o petrecere acasa la un prieten si vrei sa iei bere si ceva de rontait, dar nu cunosti magazine prin zona?
Stim toate aceste scenarii, le-am trait cu totii. Ideea acestei aplicatii a venit de la o nevoie reala, pe care noi si prietenii nostri o aveam.
Ne dam seama cat de important e timpul, atunci cand e putin. De ce sa nu petreci mai mult timp cu prietenii sau familia, in loc sa umbli buimac cautand magazine unde sa-ti faci cumparaturile?

Ne dorim ca “Magazoo – Magazine langa tine” sa devina o comunitate, unde fiecare sa adauge supermarketurile, magazinele non-stop si magazinele de cartier din apropierea casei, pentru ca drumul la cumparaturi sa fie cat mai scurt.

CE OFERA “Magazoo – Magazine pentru tine”?

Localizarea prin GPS iti permite sa vezi pe harta unde esti si ce tipuri de magazine ai imprejur:

– Magazine de cartier
– Magazine non stop
– Supermarketuri
– Hypermarketuri
– Alimentare
– Buticuri

The app was not found in the store. :-(