Integrame

aplicatie android integrame
=============== DESCRIERE ===============

Aceasta este prima aplicatie de integrame pentru Android dedicata romanilor. Acum aveti posibilitatea sa va testati vocabularul intr-un mod simplu si placut.

=============== SPECIFICATII ===============
– 70 de integrame
– 3 nivele de dificultate
– control al camerei folosind pan, fling si pinch-zoom
– zoom cu un singur deget pentru telefoanele fara multi-touch
– salvarea progresului tuturor integramelor
– optimizat pentru telefoanele mai vechi
– suport pentru tastaturi fizice
– muzica si sunete

=============== INTREABARI FRECEVENTE ===============

– De ce primesc mesajul “No connection”?
– Folosesti o aplicatie de adblock sau un ROM personalizat care blocheazul accesul catre siteul de publicitate. Dezactiveaza aceasta aplicatie si totul va functiona fara probleme.

– De ce am nevoie de internet pentru a ma juca?
– Conexiunea la internet nu este necesara. Ea intervine doar in cazul in care doresti sa folosesti sau sa obtii puncte. Toate celelalte functionalitati sunt neafectate.

– De ce sunt nevoit sa ma complic cu obtinerea de puncte?
– In primul rand nimeni nu este obligat sa o faca. La prima rulare, jocul va ofera 5 puncte cu care puteti debloca ajutorul si inca 2 integrame. Cu alte cuvinte aveti din start acces la 40 de integrame + ajutor. Dupa cum ati vazut jocul este gratuit si nu exista niciun fel banner care sa va deranjeze in timpul completarii integramelor. Pentru realizarea aplicatiei au fost necesare 4 luni de munca, aici excluzand ultimele saptamani in care am implementat toate sugestiile voastre. Sistemul de puncte este singura modalitate prin care noi suntem rasplatiti si prin care voi ne puteti sustine fara a plati nimic.

– Pentru scrierea solutiilor folosesc “î” sau “â”?
– In toate integramele noastre veti folosi variante cu “î”. Indiferent ce forma intalniti in definitie doar “î” este considerat valid. Acesta este cea mai intalnita abordare in integrame si de aceea o folosim si noi.

– De ce nu functioneaza / se comporta ciudat aplicatia?
– Pentru orice nelamurire sau problema ne puteti trimite un mail direct sau folosind butonul “plic” din joc. Nu putem raspunde mesajelor de nemultumire de pe market si nici nu putem afla mai multe despre o anumita problema din commenturi “nu merge”. O comunicare buna te va ajuta sa scapi de problema si va imbunatati aplicatia pentru toti.

Pentru mai multe detalii legate de proiectele lor puteti si pagina lor de facebook.

QR Code generator
Get it on Google Play

Cautari recente:
    integrame, integrame romanesti, ajutor integrame, soft integrame, integrame pixworld, integrame aplicatie, integrame care ne corecteaza scrierea, integrame online mobile, ajutor de integrame, pixworlds rebus, rebus aplicatie windows, rebus gratuit, integrame ajutor cuvinte online, integrame ajutor, ajutor integrame online