InfoCoruptie, aplicație anticorupție pentru iOS si Android

info coruptie

Prin intermediul aplicaţiei puteţi suna la un telefon verde anticorupţie pentru a reclama fapte de corupţie din poliţie, justiţie, sănătate, finanţe publice, educaţie etc sau puteţi posta anonim de pe telefon direct pe piatadespaga.ro, completând un scurt formular cu informaţii despre valoarea mitei şi domeniul, oraşul şi instituţia la care aţi dat mită, precum şi gradul de mulţumire faţă de serviciile pe care le-aţi primit în urma dării de mită. Asta în cazul in care aţi dat mită. Daca nu aţi dat mită, completaţi acelasi formular anonim, dar bifaţi că nu a fost nevoie să daţi mită, ca să se ştie unde nu este nevoie să dai mită în România.
Cu ajutorul aplicaţiei puteţi completa un test de cunoştinţe anticorupţie şi aveţi informaţii la zi despre toate evenimentele din domeniul eticii, conformităţii şi anti-corupţiei din România şi Europa (conferinţe, training-uri, şcoli de vară, proteste etc).
Daca vă interează cum este devalizat bugetul public şi vreţi să faceţi ceva împotriva corupţiei, puteţi să activaţi şi in mişcarea EurptieAnticoruptie de pe Facebook.
Mai multe detalii despre ce face aplicaţia “InfoCorupţie” găsiţi la adresa www.guvernmaibun.ro

The app was not found in the store. :-(
The app was not found in the store. :-(