Gazeta Sporturilor a dezvoltat o nouă aplicaţie, disponibilă nu doar pentru iPad, ci şi pentru tabletele care rulează pe Android

gsp soft

Gazeta Sporturilor, fondat in 1924, este al treilea ziar de sport din Europa ca vechime si si-a construit reputatia unui investigator curajos si obiectiv al chestiunilor delicate din sport, bani publici, pariuri si loterii.

Aplicatia Gazeta Sporturilor – GSP.ro pentru Android ofera mult continut original, excelenta jurnalistica si un mix interesant din cele mai bune articole ale editiei tiparite a Gazetei Sporturilor si cele mai noi stiri de pe gsp.ro.

Bucura-te de jurnalismul sportiv multi-premiat si de reporterii, editorialistii si blogger-ii tai preferati! Vei avea parte de galerii foto spectaculoase, de poze la 360 de grade, infografii, video-uri si alte detalii interactive.

În aplicaţia pentru tablete dezvoltată în colaborare cu Holosfind avem şi o zonă cu statistici complete din toate campionatele Europei (rezultate, clasamente, programe), avem şi opiniile editorialiştilor GSP, avem şi multe informaţii utile (agenda zilei, programul canalelor de sport). Avem cam tot ce îi trebuie unui pasionat de sport pentru a fi informat fără cusur în orice moment al zilei, pe tableta lui, fie că e Apple, fie că e Android.

QR Code generator
Get it on Google Play

gazeta sporturilor gsp ios app store

Cautari recente:
    aplicație pasiona sport live download, gsp ro android, gsp it android, gsp android, gazeta sporturilor gsp ro apk, gazeta sporturilor for android, gazeta sporturilor apk, gazeta sporturilor android apk, gazeta sporturilor android, gazeta ro apk descarca, pixwold rezolvari