Fazan pe Android

fazan

Ţi-e dor de jocul copilăriei? Acum ai Fazan şi pe telefonul mobil!

Cu o interfaţă grafică intuitivă şi distractivă completată de un dicţionar cu peste 50.000 de cuvinte, este jocul care te va captiva şi îţi va aduce aminte de vremurile în care nu existau smarthphone-uri sau alte device-uri care să facă călătoriile şi aşteptarea mai plăcută. Dacă eşti plictisit sau în doreşti să înveţi cuvinte noi, să îţi îmbunătăţeşti limbajul şi de ce nu şi gramatica atunci Fazan este pentru tine!

Regulile jocului sunt foarte simple, trebuie să găsiţi cuvinte (cât mai multe) cu ultimele două litere ale cuvântului “spus” de telefon, un răspuns corect valorează 1 punct, dacă cuvântul găsit de dumneavoastră se termină într-o combinaţie de litere cu care nu începe niciun cuvânt, (de exemplu “restauraNT”, nu avem cuvinte în limba romana care să înceapă cu “NT” primiţi 10 puncte), aveţi voie să răspundeţi greşit de 6 ori, după care jocul se va termina! Mult noroc !

Aşteptam sugestii, reclamaţii şi feedback pe the.dev.guys@gmail.com!

Update:
– Adăugat suport pentru Android Froyo şi Gingerbread
– Îmbunătăţit algoritmul de alegere a cuvintelor
– Optimizat algoritmul de încărcare a cuvintelor
– Adăugat modul landscape (se poate roti imaginea)

The app was not found in the store. :-(
Cautari recente:
    cuvinte incrucisate apk, apk care din 2 cuvinte face o melodir, apk cuvinte, download joc fazan pentru windows phone, fazan apk download, fazan joc android, fazan joc de cuvinte android