Duel Verbal

duel-verbal

Jocul Duel Verbal este o aplicație verbală complexă, asemănătoare binecunoscutelor jocuri pe tablă.
Scopul jocului este de a forma cuvinte pe tabla de joc, cu ajutorul literelor pe care le aveți la dispoziție. Punctele sunt acordate pe baza valorii fiecărei litere și a tipului câmpului în care se află.

1. Joc cu un 1 jucător
Jucați gratuit, fără reclame, pentru cel mai înalt scor și perfecționați-vă vocabularul și tactica.

2. Joc prin internet
Luptați pentru titlul de rege al clasamentului împotriva adversarilor favoriți sau aleatorii. Aplicația se conectează la un server extern care este comun pentru dispozitivele Apple iOS și PLAY. Aveți un prilej unic de a Vă compara cu un număr mare de jucători din sisteme diferite. Pentru jocul în sine este necesară plătirea taxei de serviciu, care ne va servi la gestionarea serverului.

3. Statistici
Statistica anuală Vă va oferi o imagine de ansamblu, detaliată, atât despre Dvs. cât și despre adversarii Dvs. La sfârșitul anului vom evalua rezultatele și vom premia câștigătorii.

4. Suport
Jocul este complex prin funcțiile sale, așadar pentru orice fel de întrebări vizitați pagina noastră de FB: https://www.facebook.com/pages/Slovny-Duel/391270694292469

5. Scrieți-ne
În cazul în care plata Dvs. nu a fost procesată sau aveți alt tip de probleme, scrieți-ne la adresa: lubomir.havran@gmail.com

6. Dicționar
http://duelverbal.binarts.sk/words5.pdf

7. Manual de utilizare
http://duelverbal.binarts.sk/manual_sd_ro.pdf

PROMO: Aplicația este momentan gratuită pentru toată lumea.

duel verbal ios app store

Cautari recente:
    duel verbal