Deadly Maze disponibil pe Appstore Comments

Buna seara,

RomaniaSoft va aduce in exclusivitate un nou joc pe iOS. Deadly maze este un 2d platformer ce va pune skill-urile la incercare singurul scop al jocului fiind sa supravietuiesti. Poti desigur sa aduci Gems, (monezile jocului) pentru a cumpara invincibilitate dar tine minte ca si aceasta este limitata si te va ajuta sa treci doar de o anumita portiune a jocului, nu de toata. Daca in schimb doriti sa treceti la urmatorul nivel, Deadly maze va ofera posibilitatea de a cumpara Key ce va permit delocarea catre urmatorul nivel. Momentan jocul are doar 4 nivele infernale dar dezvoltatorul a anuntat ca daca review-urile jocului vor fii bune, va mai lasa inca 16 nivele asa ca lasati un review joculetului ca sa vedem ce alte capcane ne mai pregateste dezvoltatorul.

Jocul este dezvoltat si optimizat pentru iPhone 6 si 6 plus dar este functional si pe iPhone 5/ 5S /4S  si iPad.

Ca o ultima remarca, daca totul merge bine pe iOS in curand putem sa ne bucuram de acelasi joc si pe Android, deoarece momentan se lucreaza la optimizarea sa pe aceasta platforma.

 

Puteti sa il descarcat de aici : https://itunes.apple.com/us/app/deadly-maze/id962746729?ls=1&mt=8

The app was not found in the store. :-(

 

Inainte de final , va lasam cu cateva imagini din gameplay-ul jocului.

O seara minunata sa aveti.

IMG_0244

IMG_1629

IMG_1627

IMG_1624

IMG_1622

IMG_0248

IMG_0246

Comments

  1. […] Acum cateva zile am scris despre jocul nostru ce ajunsese pe Appstore: http://romaniasoft.ro/deadly-maze-disponibil-pe-appstore/ […]