Imprejur pentru Android – Află cine şi ce e împrejurul tău!

imprejur

Ce au în comun toate locurile pe care le găseşti pe o hartă? Se află mereu tot acolo :)
Cu această aplicaţie, acum poţi descoperi nu doar locuri şi adrese, ci şi persoane care se află în jurul tău. Şi fiindcă protecţia este cea mai importantă, vei vedea doar prenumele lor şi poza.

Spre deosebire de alte aplicatii de socializare, aceasta nu cere/nu are acces la contactele dvs si nu trimite niciun fel de spam sau reclame! Permisiunile incluse sunt necesare in principal pentru serviciile Google Play (pentru afisarea hartii), si a obtinerii pozitiei curente.

Ce oferă acest serviciu:
– vezi pe hartă doar pe cei din imediata ta apropiere. (~ 1 km).
– raza de precizie pentru fiecare persoană, pentru o idee mai bună asupra distantei reale.
– pe măsură ce te deplasezi, informaţiile se actualizează conform cu noua poziţie geografică
– toate datele sunt securizate în tranzit (prin https, acelaşi protocol folosit de exemplu la tranzacţiile bancare), pentru protejarea informaţiilor personale
– singurele informaţii personale făcute publice sunt doar poza de profil şi prenumele tău. Restul depinde de tine :) Dacă va exista cerere, vor fi implementate metode de conectare.

În viitor ar putea fi adaugate:
– adăugare puncte de interes public
– evenimente
– alerte localizate

The app was not found in the store. :-(
Cautari recente:
    gaseste persoanele din jurul tau, Poți găsi persoane în apropiere, persoane in apropiere, aplicatie care gaseste profile de facebook ale persoanelor din apropiere, gaseste persoane din apropiere android, cum gasesti persoanele din apropiere android, cum gasesc persoanele din apropiere, detectează facebook din apropiere, facebook in jurul tau, cum gasesc pe facebook o persoana care e in apropiere, gaseste oameni in apropiere, descopera persoane in apropiere, gaseste persoana aplicatie, programul de gasit persoane in apropiere, gaseste persoane din apropiere care au aceasta aplicatie