COSMOTE Recharge – Cea mai usoara metoda de a reincarca o cartela preplatita

cosmote recharge
Foloseste cea mai usoara metoda de a reincarca o cartela preplatita Cosmote!

Reîncarca orice cartelă preplatita COSMOTE fără să-ţi faci cont şi fără alt timp pierdut! Tot ce trebuie să faci este să completezi numărul de telefon si suma, apoi platesti utilizand cardul tau bancar!

COSMOTE România lansează COSMOTE Recharge, aplicație care oferă posibilitatea de a reîncărca un număr de telefon COSMOTE preplătit, direct prin intermediul unui smartphone. COSMOTE Recharge nu necesită crearea unui cont, iar reîncărcarea se realizează rapid, prin introducerea în aplicaţie a numărului de telefon COSMOTE ce se dorește a fi reîncărcat şi a sumei dorite (între 5 și 100 de euro), plata aferentă făcându-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).

Fiecare număr al Cartelei COSMOTE sau Frog reîncărcat prin intermediul aplicaței COSMOTE Recharge va primi un bonus de 50 minute și 50 de SMS-uri în rețea. Mai mult, numerele reîncărcate prin aplicație până la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus adițional 500 de minute în rețea, iar cele reîncărcate până la data de 6 februarie primesc, în plus, şi acces gratuit la aplicația RadarMe powered by COSMOTE, valabil 1 lună de la momentul reîncărcării.

„Prin lansarea aplicaţiei COSMOTE Recharge, le oferim clienţilor noştri o opţiune nouă şi convenabilă de reîncărcare: o mamă poate să reîncarce contul prepaid al copilului său, fiul care lucrează în străinătate sau în alt oraş din România poate efectua o reîncărcare a creditului pentru tatăl său etc. Astfel, prin simpla utilizare a smartphone-ului, clienţii au la îndemână un instrument flexibil şi prietenos”, a spus Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania.

Aplicația este compatibilă cu telefoanele care utilizează sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) și iOS 4.0 (sau mai recent) și poate fi descărcată gratuit din Play Store și App Store.

The app was not found in the store. :-(
The app was not found in the store. :-(
Cautari recente:
    reincarcare cartela cosmote gratis 500 minute, cum reincarc si eo o cartela de cosmote cu 500 minete gratis?, rencarce cartela cosmote gratuit, cum sa rencarc minute pe telefon, metode incarcare cosmote gratis, net gratis de la cosmote metode, download poze cartela de reincarcare cosmote, download cosmote recharge, dowloand reincarca gratuit, reincare cartela telekom, incarcare cartele cosmote gratis, cum rencarc o cartela cosmote gratis, 50 minute gratis cosmote, 500 de minute gratis cosmote, 500 minute gratis cosmote