Castiga bani din clipurile urcate pe Youtube Romania Comments

do-people-make-money-on-youtube

De astazi Youtube permite utilizatorilor din Romania sa-si monetizeze clipurile. Practic orice roman care urca clipuri video pe Youtube poate castiga de pe urma bannerelor publicitare in cazul in care monetizarea este aprobata pentru fiecare clip in parte.

Pentru a deveni partener YouTube, este de ajuns sa ai un cont de Youtube, in care sa optezi pentru monetizarea macar a unui film facut si incarcat de tine. Monetizare inseamna practic afisarea de anunturi si reclame fie la inceputul, in partea de jos a imaginii pe tot parcursul filmului, fie in lateral. Aceste reclame vin de la Google si de aceea este necesar sa ai si un cont de Adsense pentru a putea fi trimisa plata.

Veniturile pe care le puteti castiga depind de mai multi factori iar pentru ca materialul tau sa fie aprobat pentru monetizare pe YouTube, ai putea sa astepti si pana la 2 saptamani. Nu exista o rata fixa de conversie a afisarilor in venit. O medie ar putea fi de 1-2€ / 1000 de afisari / 50 clickuri, dar acest lucru depinde foarte mult de cat de bine ti-ai ales cuvintele cheie pentru descriere, titlu si tags, de marimea si pozitionarea geografica a audientei.

Spor la facut bani!

Cautari recente:
    bani youtube romania, bani din youtube romania, monetizare youtube, Bani din youtube, adsense youtube, youtube adsense romania, adsense youtube romania, youtube romania bani, monetizare youtube romania, data platii adsense venituri youtube, ometizare youtube romania, youtube romania, castigi bani cu youtube, castiga bani pe android, castiga bani cu youtube

Comments

  1. wallpapers says:

    Ai facut ceva bani pana acum? , mie mi-au aparut reclamele, am cateva sute – o mie de vizite pe zi, dar nici un ban inca.

    1. admin says:

      nu, la fel si la mine