Basme si Povesti

basme si povesti

Din dorinta de a face ceva frumos si din imboldul de a invata mai multe, ne-am propus sa aducem povestile mai aproape de copiii dumneavoastra.

Proiectul l-am pornit benevol. Asteptam de la dumneavoastra pareri si impresii. In functie de asta vom mai crea si alte povesti pentru copii si nu numai…

In primul rand, aceasta aplicatie este GRATUITA si include 2 povesti destul de cunoscute copiilor dumneavoastra. Daca pana acum nu le-ati citit aceste povesti sau nu le-au auzit in alte parti, puteti sa lasati tehnologia sa va ajute. Aplicatia a fost gandita sa fie compatibila pentru copiii de gradinita, dar si pentru scolarii care au invatat sa citeasca deoarece pe langa naratiunea audio are listata si povestea.

Aplicatia are un meniu principal, de unde se pot alege povestile. Iesirea din aplicatie se face cu un buton dedicat sau cu butonul de iesire de pe telefon/tableta.

In interiorul povestii se poate naviga cu ajutorul butoanelor stanga/dreapta sau culisand cu degetul de la dreapta spre stanga (pentru a naviga inainte) si ce la stanga spre dreapta (pentru a naviga inapoi).

In partea de sus exista un set de butoane care folosesc la oprirea/pornirea melodiei de fundal, oprirea/pornirea naratiunii audiosi pornirea/oprirea modului automat de derulare a povestii. Iesirea din poveste, in meniul principal, se face apasand pe carticica din coltul stanga/sus sau pe butonul back al dispozitivului.

In curand vom implementa si functia de karaoke, utila in primul rand copiilor care doresc sa invete sa citeasca.

Speram sa va faca placere. Asteptam pareri si impresii. Va multumim.

Basme si Povesti
Basme si Povesti
Price: Free
Cautari recente:
    povesti audio gratis, povesti audio descarcare gratuita, aplicatii povesti pentru copii, povesti pentru copii audio download gratis, povesti audio online gratis, povesti audio gratis online, povesti audio download gratis, povesti audio pentru telefon, povesti copii audio download free, povesti pentru copii descarcare gratuita, descarcare povesti, Descârcare povești pentru copii, povesti audio pentru copii download gratis, download povesti pentru copii, povesti audio gratis on line