Auto Rovinieta

rovinieta

Aplicația Auto Rovinieta verifica în funcție de numărul de înmatriculare și seria sașiului dacă exista rovinieta valabila, în caz afirmativ este afișată data ultimei zile valabile. Se poate adauga un numar nelimitat de masini si se poate salva pentru fiecare pe langa data de expirare a rovinietei si data de expirare a ITP-ului si a RCA-ului.

Caracteristici:

  • Verificare Rovinieta
  • Salvare a unui numar nelimitat de masini pentru un management simplificat
  • Atentionare la expirarea Rovinietei
  • Posibilitatea de a introduce manual datele de expirare a verificarii ITP sau a RCA-ului
  • Atentionare la expirarile ITP-ului / RCA-ului
  • Lista a site-urilor unde pot fi actizitionate Roviniete / RCA / Casco online (autorul acestei aplicatii nu este asociat cu site-urile recomandate)

Aplicatia Auto Rovinieta verifica valabilitatea rovinietei unei masini in functie de numarul de inmatriculare si seria sasiului.

Intrebari frecvente (FAQ):
De ce am nevoie de serie sasiu?
La vanzarea unui autoturism rovinieta este valabila pentru noul proprietar chiar daca numarul auto este este schimbat.
Cine va avea acces la datele introduse (numar auto / serie sasiu)?
Datele sunt trimise catre serviciul public CNADNR si se stocheaza in memoria smartphone-ului/tabletei pe care functioneaza aplicatia Auto Rovinieta. La instrainarea device-ului este recomandata dezinstalarea aplicatiei pentru ca aceste date sa fie sterse.

ATENTIE !!! Aplicatia verifica doar rovinietele pentru Romania !!!

Sursa: nisi.ro

Auto Rovignette
Auto Rovignette
Developer: Mihai Nisipeanu
Price: Free
Cautari recente:
    yhs-fh_lsonsw, verificare rovinieta auto, rovineta romania, rovineta auto, soft verificare rca, verifica rovinieta android, verificare rca pentru android, verificare auto rovineta, verificare itp rovigneta, verifica rca 4 0 apk, verificare rca pe telefon download, rovinieta serie sasiu, verificare rovineta doar cu numaru masini, program verificare valabilitate rca mobil, program verificare rovinieta