Aplicatia UPC TV Romania ajunge pe Google Play

UPC TV Romania

Pentru toti cei care doresc sa isi controleze televizorul. Pentru toti cei care cauta cele mai noi si mai cool aplicatii. Pentru toti cei curiosi cum pot schimba programul urmarit la TV direct dintr-o aplicatie. Pentru ei toti am creat UPC TV. Aplicatia le permite clientilor care au DVR sa inregistreze programul preferat de oriunde ar fi, chiar si atunci cand merg pe strada! Descarca gratuit UPC TV din Google Play si bucura-te de beneficiile oferite.

*Programeaza o inregistrare
Inregistreaza emisiunea pe care doresti sa o urmaresti de oriunde te-ai afla! Vezi ce este intereresant la TV acum sau in zilele urmatoare, iar apoi inregistreaza emisiunea dorita pentru a o viziona ulterior.

*Urmareste acum la TV
Acum ai posibilitatea sa selectezi un program, film sau serial din aplicatia UPC TV pentru a il viziona direct la televizor.

* Vezi ce e acum la TV
Afla ce se difuzeaza acum pe canalele tale preferate fara sa intrerupi programul pe care il urmaresti la TV.

* Cauta programul preferat
Daca vrei sa gasesti un anumit program, film, serial sau documentar, acum il poti cauta cu usurinta printre toate canalele TV.

* Recomandari
Pentru ca iti oferim atat de multe canale in abonamentul tau, aplicatia gratuita UPC TV iti aduce recomandari zilnice de programe, filme si seriale.

In curand is pe iOS

The app was not found in the store. :-( #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

Cautari recente:
    posturi tv romanesti apk, upc tv online, upc tv online gratis, upc tv android, upc tv windows phone, tv gratis online android google play, upc tv online android, upc tv online free, tv mobile android romania free, upc romania tv online, Descarca aplicatia romaniatv net, windows phone tv romania online, upc tv apk, tv online romania apk download, upc google play