Aplicatia “Digi Storage” disponibila de astazi in Google Play si Itunes

digi storage

Digi Storage – acces rapid, de oriunde, la informatiile si documentele tale personale!

Beneficiezi de avantajele Digi Storage, daca esti abonat la internetul fix al RCS & RDS, Digi Net Fiberlink. Primesti spatiu gratuit de 20 GB daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000.

Digi Storage este spatiul virtual de stocare a datelor cu cel mai rapid acces la informatii: fotografii, filme, fisiere de orice tip. Acest spatiu virtual iti este pus la dispozitie gratuit. In plus, ai mobilitate maxima si acces de oriunde la informatiile tale.

Acum nu mai ai nevoie de hard-disk-uri externe pentru stocarea unui volum mare de informatii si a documentelor importante pentru tine.

Cu Digi Storage poti incarca si descarca informatia mai repede de cateva ori fata de cum o poti arhiva cu orice alta aplicatie de stocare a datelor beneficiind de superviteze de download si upload.

Ai acces rapid la datele tale pentru ca esti abonat Digi Net Fiberlink si te afli in reteaua RCS & RDS dar si pentru ca datele tale se afla stocate pe serverele noastre.

Digi.Storage
Digi.Storage
Developer: Digi.Mobil
Price: Free
Digi Storage
Digi Storage
Developer: Digi.Mobil
Price: Free

Cautari recente:
    tvr android, Cum poți vedea pe tabletă Digi tv live dacă ești abonat digi, digi storage download itunes, digi storage itunes, digi storage ptr windows, ghiceste melodia aplicatie itunes