Aplicatia “Cum se scrie?” te scoate din dilema scrierii corecte

cum se scrie

Cum se scrie ? – este o aplicatie pentru cei care vor o varianta de DOOM, mult mai eficienta. Poti afla cand un cuvant se scrie cu un singur “i” sau mai multi, cand un cuvant se scrie “legat” sau “dezlegat”, care forma a unui cuvant este corecta, si nu in ultimul rand, poti afla care este forma corecta de plural.
Vom incerca sa mentinem aplicatia cat mai actualizata (update-uri saptamanale), iar fiecare versiune va avea un set nou de +50/100 de cuvinte/expresii buclucase din limba romana.
Cum se scrie ? – este la inceput. Vrem sa vedem parerea utilizatorilor despre aceasta idee. Avem multe planuri de viitor, dar dorim sa satisfacem in primul rand utilizatorii.
Cum se scrie ? – este o aplicatie pe care ar trebui sa o aibe orice vorbitor de limba romana (pentru a scrie corect).
Daca vrei sa fii sigur ca scrii corect in romana, aceasta aplicatie iti sare in ajutor!
De ce trebuie sa scriem si sa vorbim corect? Pai.. in primul rand, ca sa nu ne facem de ras, mai ales in fata unui public numeros. Sa presupunem ca suntem castigatorii unui concurs de matematica si ne prezentam la premierea acestuia. Suntem invitati pe scena. Poate nu vom tine un speech, dar doua cuvinte tot ar trebui sa spunem. Avand in vedere ca suntem presati si de emotii (presupunem ca nu vorbim singuri, ci avem un public), daca nu avem foarte bine sedimentate in minte, “expresiile buclucase”, ne putem face de ras.. iar in loc sa fim aplaudati, facem un moment de divertisment.
Din acesta cauza, trebuie sa fim foarte atenti la cum scriem si cum se scrie corect. Limba romana, este o limba care are foarte multe exceptii. Aceste exceptii o fac mai “complicata”.
Iar acum, va invitam sa instalati aplicatia – Cum se scrie ? – si sa ne onorati cu o recenzie cat mai serioasa si utila.
Scrieti Corect !

Cum se scrie?
Cum se scrie?
Developer: FlyOnMobile
Price: Free

The app was not found in the store. :-(

Cautari recente:
    scriere corecta aplicatie, raspunsuri pixworld corecte, Pixworlds ajutor in romana, pentru ai scoate cum se scrie, scrie corect aplicatie, jocul de a fata ascunselea scriere corecta, forma corecta idee, cum se scrie soft, cum se scrie ing si iang, cum se scrie ing, aplicatie scriere corecta, aplicatia scrie corect