Aplicatia Antena Play se lansează in data de 10 iunie pe Iphone, IPad si Android

antena-play-platforma-online-a-televiziunilor-grupului-intact-se-lanseaza-pe-10-iunie-211581

Cu o interfață prietenoasă și o accesibilitate ușoară, Antena Play este disponibilă pe bază de abonament și poate fi accesată de pe smart phones, tablete, laptop și PC. Abonații se pot loga de pe contul de Facebook și pot distribui emisiunile și serialele preferate cu prietenii.

“Cuvantul-cheie pentru 2013 este integrare. Obiectivul nostru este să oferim consumatorului Antena Group conținut spectaculos, de calitate și usor accesibil pentru utilizatori. Drept urmare, cel mai important proiect pentru 2013 este www.antenaplay.ro, un portal video ce va agrega conținutul tuturor canalelor TV. Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV și este dezvoltat 100% de Digital Antena TV Group”. Lansat pe 10 iunie, cu un concert Paraziții, la 10 P.M., cu o perioadă de 10 zile free pentru cei care-și fac cont și la un cost lunar de 10 lei al abonamentului, sperăm noi ca AntenaPlay.ro să fie de la început un site de 10!”, spune Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Sursa: antena3.ro

AntenaPlay.ro
AntenaPlay.ro
Price: Free+

AntenaPlay.ro
AntenaPlay.ro
Developer: Antena TV Group
Price: Free+

Cautari recente:
    antena play android, download antena play, aplicatia colegul, antena play for android, antena play android download, colegul aplicatie, antena play apk, antena play pentru android, antena play pe android, antena play download android, antena play gratis, download antena play android, antena vplay, antena android, antena play windows phone