Adevărat sau fals – O noua aplicatie de cultura generala

adevarat sau fals
Adevărat sau fals a aparut din dorinta de a te ajuta sa iti dezvolti cultura generala. Uneori greoi sau haios, alteori chiar stupid prin intrebarile pe care ti le pune jocul nu iti v-a pierde timpul. Nu mai sta pe ganduri si pune neuronii la treaba.

Jocul e simplu; noi îți dam o afirmație la care tu ai doua variante de răspuns. Dacă afirmația este corecta atunci răspunzi cu adevărat iar dacă afirmația este incorecta atunci vei răspunde cu fals. Nu-i asa că-i simplu. Ce zici, te bagi?

Avem si cateva caracteristici super tari de care trebuie sa te folosesti printre care cele peste 2500 de intrebari din toate domeniile, modul multiplayer in care poti sa faci o batalie de cunostinte generale, 60 de nivele pregaite pentru tine si multe surprize pregatite in versiunile urmatoare.

Descarca singura aplicatie adevarat sau fals in romana și dezvolta-ți cultura generala ACUM. Adevărat am zis !!!

P.S.

Orice sugestie, critica pe care o aveti sau greseala pe care o gasiti, o postati intr-un review sau email si vom raspunde la ea in cel mai scurt timp. Multumim.

Adevărat sau fals
Developer: SORIMEDIA
Price: Free
Cautari recente:
    adevarat sau fals joc, adevarat sau fals, joc adevarat sau fals, jocuri adevarat sau fals, adevarat sau fals download, dowload jocuri adevarat sau fals, jocul adevar sau fals, jocul adevarat sau fals, instalare joc adevarat sau fals, adevarat sau fals joc download, jocuri cu fals sau adevarat, adevarat sau fals cultura generala, adevarat sau fals cunostinte generale, jocuri cu adevarat sau fals in romana, intrebari cultura generala adevarat sau fals